Ayancık Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: İletişim gücü yüksek ve gelişmiş bir kurum kültürüne sahip, eğitim kadrosuyla ulusal ve uluslararası düzeyde kabul gören bir standardizasyonu sağlayarak, topluma, mesleki yeterlilik seviyesine ulaşmış etik normlara sahip bireyler kazandırmak.

Misyon: Ayancık Mesleki Eğitim Merkezi , 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen hedeflere uygun olarak; 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu’nda belirtilen mevzuatlar çerçevesinde, Ülkesini ve Ulusunu seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, insan haklarına saygılı, bilimsel ve mantıklı düşünme becerisine sahip, sorgulayan ve araştırmacı, gelişim için risk alabilen, yaratıcı düşünceye sahip, teknolojik gelişmeleri takip eden ve sürekli kendini yenileyen, doğruluktan ayrılmayan, üretimini toplum yararına sunmayı benimsemiş, üstün nitelikli çırak, kalfa ve ustalar ile iş piyasasının aradığı kalifiye elemanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.00-12.00 13.00-17.00
Isınma: Merkezi Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR, MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN GÖNÜLLERİNE DOKUNMAK
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ VE GÜZELLİK SAÇ BAKIM HİZMETLERİ ALANINDA 15 ÖĞRENCİ İLE PORTEKİZ BRAGA'DA STAJ(ERASMUS+ PROJESİ)

WEB - https://ayancikmesem.meb.k12.tr

Adres - Cevizli Mahallesi Okul Sokak No12 Ayancık/SİNOP